4spar

4Spar är ett svenskt kreditinstitut som erbjuder privatpersoner sparkonton med marknadens högsta sparränta. Deras sparkonton är avgiftsfria och ingen bidningstid finns på inlåningskonton. På det rörliga inlåningskontot erbjuder 4spar i dagsläget 6,5% vilket är en attraktiv avkastning. Anledningen till en höga räntan är för att kontot inte omfattas av den statliga insättningsgarantin. Trots saknad garanti så är avkastningen attraktiv gentemot risken tycker vi. Du måste ha minst 1000 kr på sparkontot och max 50 000 kr för att kunna använda sparkontot och få del av sparräntan.

4Spar har också fasträntekonton där du har bindningstider på 3 månader, 6 månader, 1 år, 2 år och 3 år. Du kan få en fast ränta på 10% per år om du väljer att binda pengarna.

4Spar AB är ett dotterbolag till 4Finance AB som är en del av koncernen 4Finance Group.

4spar sparkonto

Här kan du ansöka om ett sparkonto

Hur registrerar du ett sparkonto?

För att bli sparkund hos 4Spar så går du in på länken ovan och klickar på ”öppna sparkonto”. Fyll sedan i formuläret och bekräfta dina uppgifter och ansökan med Bank-ID/E-legitiamation. Har du inte bank-id? Du ansöker om Bank-ID via din internetbank. När du bekräftat ansökan får du ett mail med hur du ska göra en insättning. Du får bland annat reda på vilket plusgiro du ska betala in pengarna på (samma sätt som på en faktura). Som referens på betalningen skriver du bara in ditt kundnummer så hamnar dina pengar på ditt nya sparkonto.

Inlåningskonto 4spar

Sparkonto – rörligt
Aktuell ränta: 6,5 % årligen (rörlig)
Effektiv ränta: 6,50 %
Bindningstid: Ingen (fria uttag)
Kostnad: 0 kr
Minsta insättning: 1 000 kr
Maximal insättning: 50 000 kr

Fasträntekonto 1 år

Sparkonto – bundet
Aktuell ränta: 8 % årligen (fast)
Effektiv ränta: 8,00 %
Bindningstid: 1 år
Kostnad: 0 kr
Minsta insättning: 10 000 kr
Maximal insättning: 50 000 kr

Fasträntekonto 3 år

Sparkonto – bundet
Aktuell ränta: 10 % årligen (fast)
Effektiv ränta: 9,14 %
Bindningstid: 3 år
Kostnad: 0 kr
Minsta insättning: 10 000 kr
Maximal insättning: 50 000 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *