Marginalen Bank

Marginalen Bank är en uppstickare inom finansvärlden, en nischbank känd för framför allt tre saker: att erbjuda sparkonton med räntor som ligger bland de högsta på marknaden, att erbjuda bolån till privatpersoner som av olika anledningar blivit nekade av sin traditionella bank samt privatlån som kan användas till bland annat renovering, bilköp eller för att lösa dyra lån och krediter.

Privatlån- lån utan säkerhet

Låna upp till 350 000 kr utan säkerhet.låna pengar till bra ränta Marginalen Banks privatlån kan sökas av privatpersoner utan säkerhet, från 25 000 till 350 000 kr. Ett lån som ofta tas för att köpa ny bil, renovera eller lösa smålån och krediter. Räntan är 4,95 – 14,95 % och baseras på kundens individuella förutsättningar

Omstartslån- för personer med betalningsanmärkningar

De lån som Marginalen Bank erbjuder heter Omstartslån (namnet syftar till att man startar om sin ekonomi) och kan t.ex. användas för bolån, lösa dyra lån och sänka sin månadsavgift.
 

Kreditkort

 
Marginalen Bank erbjuder flera olika kreditkort – vart och ett med sina egna fördelar. Marginalen Classic är ett kort utan årsavgift och ger 2 % sparränta, Marginalen Gold är kortet med en mängd olika försäkringar och Marginalen Traveller är kreditkortet som förvandlar alla inköp till resor där var sjunde krona ger 1 bonuspoäng som sedan kan bytas in mot resor.
 

Företagskonto

Den attraktiva avkastningen på ett konto i Marginalen Bank är också intressant för många företagare, som kan teckna ett Företagskonto och använda Marginalen Banks Internetbank för sina affärer.

Aktuell ränta (från 130125)
Sparkonto 2,25 %
Stora Sparkontot 2,85 %
Högräntekontot 3,10 %
Fasträntekontot 3,60 %